L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.583
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:66.387

dimecres, 12 de desembre del 2018

Activitats esportives dels cadets i més menuts de la secció d'atletisme del Centre ExcursionistaEls cadets de la secció d'atletisme del CETV participaren el passat dissabte, dia 8, en el Campionat Provincial per equips al velòdrom Lluis Puig amb 7 atletes, que  competiren dins de l'equip C.A.Safor Delikia. Els joves atletes quedaren en tercer lloc l'equip masculí i en segon lloc, l'equip femeníEls participants vallers foren:

Judit Blasco 3000 mll
Adria Gimeno 3000 mll
Pau Frontera 1000 mll
Alex Bononad 3 km marxa.
Marta Gonzalez 60 m.tanques.
Vicent Gimeno 60 mll, 60 m.tanques i relleus.
Lisi Aguilera 300 mll i relleus.

També el passat cap de setmana els menuts de l'escola, i membres del CETV, participaren al camp a traves escolar de Gandia.

Participants:

Enric Haba
Màxim González
Iker Haba
Alex Ferri
Izan Talens
Naiara Borrul

Cal destacar el 4 lloc de Naiara Borrull.


Remés pel CETV

1 comentari:

Anònim ha dit...

En els convenis, no es prohibeix participar en els clubs, a menors de 6 anys? No penseu que el conveni hauria d'esser igual per a tots?