L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

dijous, 27 de desembre del 2018

Tavernes dóna la benvinguda al Festivern amb un concert de "Nuc" demà divendresTavernes dóna la benvinguda al Festivern amb el concert a la Plaça Major del grup "Nuc", programat per al divendres, dia 28, a partir de les 21 hores.

“Nuc” un grup de la terra, de la Safor-Valldigna, i amb cançons de la nostra terra, en valencià, format per Deo Pellicer, de Benifairó, veu principal i guitarra; Josep Pineda, guitarra, teclats i cors; Michel Soriano, al baix elèctric i Jesús Verdú a la bateria, per oferir-nos cançons dins del món de l’indie, el rock i el pop.

El primer treball de “Nuc” és “Arran del Mar”, el primer disc d’estudi,  un projecte de fa més d’un any que va veure la llum i fou publicat a totes les plataformes i que els ha permès viatjar per tota la geografia valenciana i en alguna ocasió Catalunya i La Rioja.

“Nuc” considera que la música sempre reivindica d’una manera o d’altra i, en el seu cas,  reivindiquen aquelles coses que ens toquen de prop, no només amb motius polítics, també sentimentals, encara que, aquestos solen anar agafats de la mà.

El seu disc reivindica el feminisme, la igualtat, la natura, la llengua, la pèrdua, la família, l’amor i, perquè no, el desamor. I ho fan amb cançons fetes des del sentiment, des de l’experiència de viure cada moment i, és així com seguirem, no sabem fer-ho d’una altra manera.