L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.710
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:30.317

diumenge, 2 de desembre del 2018

L’Ajuntament forma els agents en la mesura de sorolls i la normativa acústica


La Regidoria de Seguretat Ciutadana, que dirigeix la regidora de Compromís Bea Ferreres, ha promogut un curs de formació per a la Policia Local sobre l’ús del sonòmetre i la mesura de sorolls.

Un total de quinze membres de la Policia Local s'han beneficiat del contingut del curs, de contingut teòric i pràctic, on els agents han treballat conceptes i fonaments de l’acústica ambiental, així com l’ús d’instruments per a mesurar el soroll, normativa, reglamentació i confecció d’actes i informes que responen a la problemàtica acústica.

Aquest curs completa el ja realitzat l’any 2015, l’Ajuntament ha completat la formació en aquesta matèria de contaminació a tot el cos policial de la localitat.
 
La regidora de Seguretat Ciutadana, Bea Ferreres, ha assenyalat que “la contaminació acústica és un dels problemes més recurrents de qualsevol municipi. Intensificar la formació en esta matèria és una idea que pot millorar la qualitat de vida de la població de Tavernes". 

La millor formació específica dels agents en aquesta matèria els fa estar més capacitats per a afrontar amb més eficàcia la problemàtica del soroll en la via pública, ja que podran aplicar mesures acústiques com cal, tant en l'àmbit preventiu com en el sancionador, si es donara el cas.