L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.698
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:3.512

dimecres, 5 de desembre del 2018

L’Ajuntament aposta per la qualitat de la neteja, la higiene dels carrers i la salut mediambiental en el nou pla de neteja.


 
Tavernes inverteix 3 milions en maquinària de neteja. Ahir es va presentar tres agranadores motoritzades, tres camionetes Piaggio i 7 tricicles elèctrics). La dotació es complementarà el primer trimestre amb tres nous camions de fem i 3 noves camionetes Piaggio elèctriques. 



L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, davant la posada en marxa del nou servei de neteja viària i arreplegada de fem ha manifestat que “amb el nou pla de neteja pretenem tindre una Tavernes més neta i un major respecte pel medi ambient. Destaquem destaquem l’adquisició de la nova maquinària on pretenem prestar un servei més eficient i menys contaminant".

L'alcalde demana també la col·laboració ciutadana per un Tavernes més net. "Els valors dels quals parlem, com és una millor neteja, un major respecte cap al medi ambient i menys contaminació no seran possibles si no comptem amb la col·laboració de la ciutadania. Com a alcalde, vull fer una crida a tota la ciutat de Tavernes perquè tots respectem la ciutat amb harmonia, amb concòrdia i que, entre tothom, tinguem un Tavernes més net”.



3 milions invertits en maquinària per a la neteja i fem domestic


 L'Ajuntament ha fet una nova adjudicació de les tasques de neteja i fem domestic i això ha dut a aplicar un nou pla de neteja i a l’adquisició de nova maquinària, tant la lleugera com de grans dimensions. La inversió municipal és de 3 milions d’euros perquè el govern municipal és conscient que un alt grau de neteja és sinònim de civilització, qualitat de vida i benestar.

Ahir es va presentar una part d'aquesta maquinària: tres vehicles de transport lleuger de residus, model Piaggio, set tricicles elèctrics que milloren l’eficiència de la neteja, ja que permeten un desplaçament més ràpid del personal de neteja mentre estan desenvolupant la seua tasca i tres agranadores, una elèctrica per a espais de difícil accés, i altres dues amb motor de combustió, per a espais amb major extensió.



Aquestes dues últimes agranadores, tot i funcionar amb carburant, milloraran la salut i el medi ambient de Tavernes ja que compten amb un sistema d’agranat únic al món, amb filtració total que elimina totes les partícules que hi ha a l’ambient (partícules del trànsit, cendres, pol·len vegetal, arenes fines, fragments de fibres tèxtils, metalls pesats...), a més d’emetre zero emissions, zero partícules, zero pol·lució i produir zero soroll.

La dotació de vehicles es completarà, durant el primer trimestre del 2019, amb la presentació dels vehicles de dimensions més grans: tres camions per arreplegada de fems domèstics i tres noves camionetes "Piaggio" elèctriques.