L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 29 de desembre del 2018

FESTIVERN 2018. Reportatge fotogràfic fins el mati del diumenge (ACTUALITZAT)



Gent, una gentada gran, cotxes aturats en la rotonda d'entrada de Tavernes, i joves que baixaven i s'encaminaven cap a la zona d'acampada, la cua a la taquilla en la plaça del camp de futbol, i els supermercats plens de jovent comprant...  és el que es podria veure aquest matí quan passajaves per les zones, diguem-ne, d'influència del Festivern.

Divendres  5 de la vesprada

Dissabte, a les 10'30 hores
Afegeix la llegenda
Dissabte a les 14'30 hores
Dissabte a les 19 hores
Dissabte a les 22 hores
Diumenge 11:30 hores
 I per damunt de tot,  les rialles, les salutacions entre amics que es conegueren en altres Festiverns, i la sensació de festa que comença a apoderar-se de Tavernes i també els comentaris dels vallerss, sobre tot de la gent més gran: "m'agrada el Festivern, qui tinguera 18 anys", "el poble està desconegut, dona goig", "ara només fa falta que es divertisquen i no es facen mal", "has vist, X, quin ambient més bo que tenim"... 






Imatges al llarg del dia de dissabte, 29 desembre

 La zona d'acampada ha anat canviant amb el pas del temps. Les fotografies són clares, valen més que mil paraules i més que 10 renglons escrits. I anirà canviant encara més al llarg de la vesprada.  I us les deixem, les imatges, les que hem considerat que reflecteixen millor que res les sensacions que nosaltres mateixos hem tingut al llarg del matí.

Detall de la zona d'acampada vista superior


L'acampada vista arran de terra
La cua de la venda d'entrades


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona informacio i ben detallat tots els pormenors. Moltes gracies

Anònim ha dit...

Esperem que la zona d’acampada tinga les mesures de seguretat que calguen.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tal com hem vingut informant, l’Ajuntament i les forces de seguretat acordaren en passades reunions de la Junta Local de Seguretat les mesures adients per fer del Festivern un espai segur.

Les mesures de seguretat enguany s’han incrementat, de fet ja estaven acordades per la Junta Local de Seguretat abans que alguns ciutadans les demanaren: així dins del recinte de concerts hi haurà un punt de Comandament Avançat per tal de coordinar millor totes les qüestions referides a la seguretat.

Quan a la seguretat en la zona d'acampada hi haurà 12 membres per cada torn de vigilància, 6 vigilants i 6 auxiliars.

Quan a la policia local hi ha també reforços policials. Les nits del 29 i 30 hi haurà 8 policies extra, que s’incrementaran la nit de Cap d’Any fins arribar a 13 policies més.

Anònim ha dit...

Hi ha prou seguretat