L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 28 de desembre del 2018

FESTIVERN 2018: Tavernes rep als primers festiverns en una edició on prima la seguretat.



Tot està a punt i els primers festiverners/es han arribat a Tavernes i han muntat les tendes en els llocs habilitats. A poc a poc s'omplirà el recinte i demà, dia de l’inici dels concerts, l’afluència serà excel·lent i creixerà fins assolir el màxim dilluns. És l'habitual.

I quin oratge ens espera? Les previsions marquen cels ennuvolats fins diumenge, amb possible pluja dèbil eixe dia i temperatures entre 8 i 15 graus. A partir del dilluns millora del temps, amb dies amb sol i pujada de les temperatures màximes durant el dia i abaixada d’uns graus durant la nit.


Tavernes és la seu consolidada del Festivern, cosa que a tots els vallers - bé, a quasi tots- ens omple de satisfacció i d’orgull i més quan comprovem que Tavernes està viu, és dinàmic i  sobre tot, és acollidor amb un tracte amable als visitants, com si foren de casa.



Al cap i a la fi el Festivern és això: germanor del jovent que ens visita amb la gent del poble a través de la música. Com la resta de festivals que hi celebrem. Tenim un poble que, no cal ho diguem, és generós, tolerant i en això contribueixen i molt els festivals, perquè són punt de trobada de moltíssimes sensibilitats i conviccions plasmades a través dels estils musicals de cadascun. I això és per estar satisfets, orgullosos de Tavernes, dels festivals i de l'aposta ferma des de l'Ajuntament per aquests esdeveniments.


Tot a punt 

L’Ajuntament i l'organització del festival ho tenen tot a punt. Avui es treballava en l'envelat ,de 95 x 40 metres, on l’activitat era frenètica preparant l’escenari i les barres del bar i repartint els serveis higiènics i urinaris: 150 policlínics entre la zona de concerts i la zona d'acampada i, a banda, una bona quantitat d’urinaris masculins entre els dos llocs. 

I com sempre les dutxes i vestidors del poliesportiu municipals habilitats per als assistents. L'horari de dutxes serà de 8 hores fins a les 21'30 hores, el dilluns dia 31 de 8 hores a 19 hores i el dia 1 de les 9 hores fins a les 13 hores.




I suposem que, com en anys anterior i una vegada acabats aquests treballs, hi haurà la intervenció de maquinària especial perquè mulle i compacte el terra perquè no s'aixeque pols i el terreny estiga el més ferm possible. Perquè tots els detalls estan cuidats a la perfecció.



I mentrestant els comerços, grans i petits, de la ciutat han fet acopi de menjar i beguda. És l’altra cara del Festivern, la part que ens retorna en forma de beneficis i vida per als comerços i bars de la ciutat, amb una repercussió econòmica que, segons s’ha dit, pot arribar al milió d’euros.
 


Grans preparatius de seguretat 


Tal com hem vingut informant, l’Ajuntament i les forces de seguretat acordaren en passades reunions de la Junta Local de Seguretat les mesures adients per fer del Festivern un espai segur. 

Les  mesures de seguretat enguany s’han incrementat, de fet ja estaven acordades per la Junta Local de Seguretat abans que alguns ciutadans les demanaren: així dins del recinte de concerts hi haurà un punt de Comandament Avançat per tal de coordinar millor totes les qüestions referides a la seguretat.



Quan a la seguretat en la zona d'acampada hi haurà 12 membres per cada torn de vigilància, 6 vigilants i 6 auxiliars.

Quan a la policia local hi ha també reforços policials. Les nits del 29 i 30 hi haurà 8 policies extra, que s’incrementaran la nit de Cap d’Any fins arribar a 13 policies més.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha algún tipus de descompte per a la gent del poble? En taquilla? pPerque online no dona la opció...

La Cotorra de la Vall ha dit...

S'ha de presentar el DNI quan compres l'entrada.
Online no dirà res, pensem, perquè s'ha de demostrar que eres del poble amb el DNI