L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 6 de desembre del 2018

L'Ajuntament destinarà 155.000 euros a instal·lacions esportives per a pràctica d'atletisme



L'Ajuntament invertirà 155.000 euros en construir noves instal·lacions esportives municipals en el Vergeret, tal com va informar l'alcalde Jordi Joan en l'acte de presentació del Club d'Atletisme Valldigna. La fotografia indica l'espai de 800 metres per a les instal·lacions.

La construcció serà a través de les subvencions que l'Ajuntament rep dels plans d’ajudes als municipis de la Diputació. El govern de Compromís va consensuar amb el Club d'Atletisme Valldigna construir al Camp del Vergeret les instal·lacions proposades pel club en un esboç sobre paper, per practicar, entre altres modalitats atlètiques, la del salt d’alçada, de longitud, una zona per poder practicar la tècnica del llançament de pes i, un mòdul per oficina. 

La proposta del club va ser acceptada per la regidoria d’Esports, que  la va transmetre als tècnics municipals perquè redactaren el projecte definitiu de instal·lacions a l’espai de 800 metres del Camp del Vergeret i segons la normativa vigent.

Espai al camp del Vergeret on s'ubicaran les instal·lacions
 
El govern municipal de Compromís, dins del projecte definiu, ha afegit a la proposta inicial del club la construcció d’una pista de 50 metres amb tartan on poder practicar les eixides de les curses de velocitat i un mòdul prefabricat que farà funcions de magatzem. No cal ni dir que es contempla l’adquisició del material per a practicar aquestes disciplines.

El projecte tècnic final ha millorat i ampliat la idea inicial del club, que era delimitar tres zones i una oficina, però en la redistribució d'espai els tècnics n’han afegit una quarta: la pista recta de 50 metres, de tartan, on es podran ensenyar als alumnes les eixides de velocitat, practicar l’eixida amb tacs, i el mòdul magatzem. 

Les instal·lacions seran usades pels clubs d'atletisme locals amb l’objectiu de facilitar els seus atletes alumnes la pràctica de modalitats d’atletisme, però també  serviran per introduïr l’atletisme als xiquets i joves de centres escolars i instituts en els seus horaris escolars, i fins i tot de l’Escola de Jocs.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

I la piscina coberta, per a quan?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Quan el jutges dicten sentències en tots els processos que hi ha oberts i aprove la liquidació de l'empresa a la qual el PP va donar la concessió amb un 0 (zero) de valoració econòmica. Fins que els jutges no dicten sentència.... tot el demés paralitzat.

Anònim ha dit...

En primer lloc he de dir que el CLUB D'ATLETISME LA VALLDIGNA, fa fer un comunicat per escrit a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna en el que comuniquem el nostre desacrod amb la realització d'aquestes instal.lacions. De tal manera que no es una petició petició que nosaltres hem demanat aixina que la informació publicada no es correcta.
Per altra banda en aquest aquest poble sols hi ha un Club d'Atletisme, registrat amb la FEDERACIO D ATLETISME DE LA COMUNITAT VALENCIANA i la REAL FEDERACION ESPAÑOLA DE ATLETISMO, per per el que es una informació també errònea publicada. Vos demane qque abans de publicar qualsevol infomació s'informeu abans de la seua veracitat.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Senyor anònim?:

En primer lloc hem de dir-li que quan el CLUB D'ATLETISME LA VALLDIGNA va fer el comunicat per escrit a l'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna en el qual el club comunicava que ara es tornava arrere de la seua pròpia proposta, l’Ajuntament de Tavernes ja havia demanat la subvenció a la Diputació per a executar les obres que el CLUB D'ATLETISME LA VALLDIGNA li havia proposat en un esboç en paper. I també la Diputació ja li l’havia concedida la subvenció, com així mateix que els tècnics ja estaven treballant en el projecte de les obres perquè, com acabem de dir, eixes obres ja compten amb finançament.

El CLUB D'ATLETISME LA VALLDIGNA torna a repetir el mateix que ja havia fet en un altra ocasió quan les instal·lacions a fer en el lloc on es munta el Festivern. Després de l’acord amb l’Ajuntament, i quan els tècnics ja tenien tot el treball fet de com distribuir espai i com marcar pistes, es van tirar arrere. Temps de treballs dels tècnics al fem.

I segons tenim entès i ja ho hem dit va ser una proposta que CLUB D'ATLETISME LA VALLDIGNA va presentar a una reunió amb el regidor d’esport, on portaven les instal·lacions a fer plasmades en un esboç sobre paper, on es marcava un dibuix del terreny i al damunt les instal·lacions que hem dit en la noticia, excepte la pista de 50 metres, que es va poder incloure quan els tècnics van fer la redistribució correcta amb les escales i demés.

Per altra banda i encara que en aquest poble només hi haja un Club d'Atletisme, registrat amb la FEDERACIO D ATLETISME DE LA COMUNITAT VALENCIANA i la REAL FEDERACION ESPAÑOLA DE ATLETISMO, això NO PRIVA NI IMPEDEIX que qualsevol club tinga socis que practiquen d’atletisme i que aquests socis si volen competir, ho puguen fer sota el parigues d’un altre club. No hi ha cap llei que impedesca que una persona puga ser soci de dues entitats. Tampoc no seria la primera vegada que algun club del poble duga a participar els seus atletes amb el paraigües d’un altre club de fora el poble.

De tota manera, si no estan conformes.... tenen la solució. Pensem que usar les futures instal·lacions no és obligat. Si no els quadren, no les usen. Nosaltres estem segurs que hi haurà centenars i centenars d’usuaris entre els escolars de primària dels CEIPS del poble, i dels d’ESO i Batxiller i FP dels IES, que les usaran sense cap problema.

Nosaltres també li demanem que abans d’enviar-nos qualsevol comentari s'informe de si tenim o no capacitat d’estar ben informats o no. Pensem que només amb les dades que oferim en la noticia, es veu que sabem de que va la cosa, fins i tot sabem més del que hem publicat o més del que diguem ací.

A aquestes altures, no val la pena recordar-li que qualsevol noticia que publiquem es veraç i contrastada.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Oblidàvem dir que després de rebre la carta del club, es va produir una reunió regidor d'esports-president del club, on el president va acceptar la proposta tal com la hem explicada en la notícia.

Li demanem per tant que "borre" el que ha dit de que ens informem abans de publicar, i que s'aplique eixe consell. Tot siga pel bé d'un club, que alguns estant borrant amb tant de jugar a la política partidista i no esportiva.

Vulga vosté o no, el govern de Compromís és qui més ha invertit en atletisme i més l'ha promocionat i ajudat en triatlons, travessies de natació, curses de tot tipus, camps a través...

El matexc conveni que tenen ara es el doble d'abans.

Llegint-lo a vosté, fa la impressió que li molesta es milloren instal·lacions i es donen opcions a xiquets i xiquetes de practicar modalitats atlètiques. Sort que sabem no és el sentir de tot el club.


Anònim ha dit...

Mare meu. Amb tot el que ha fet i està fent l'Ajuntament per l’atletisme, encara es posen aixina. Que poc trellat, i tot per que n’hi ha alguns socis listos que només volen fer mal al govern municipal, sense cap motiu. No se que es pensen que son. Com si per estar inscrits en la Real Federacion de España de Atletismo es donara mes dret per a utilitzar les instal.lacions municipals, que son del poble i per a tots. Bé esta que tinguen unes hores per a ells i els respeten unes hores d’entrena, com es fa en tots els clubs, però no l’exclussiva
El CETV tindra com correspon els seus federats en muntanyismame i escalada, en espeleologia i ara en atletisme hi ha molts xiquets i xiquetes que estan federats. I com a societat del poble té el dret si té una secció d’atletisme, que crec faria bé en federar-la en atletisme si la de muntanya no és prou.
No estaria de mes que quan tots els anys es fa el registre d'associacions es posara el nombre de socis i el federats que tenen. Ara igual seria millor que l’Ajuntament només facilitarà les instal·lacions i subvencions ni una a cap club, que s’haurien d’alimentar de les quotes dels propis socis, i no de papa Ajuntament. I els diners de subvencions destinats a millorar instal·lacions, això sí.

Anònim ha dit...

Durant molts anys el nostre club ha participat amb el nom d'un altre club de Gandia i no passava res, i ara nosaltres que ho vam inventar, no volen i ho critiquem als altres.
Si alguns es dedicaren a l'atletisme i no a pensar en 200 euros i voler usar el club a favor del partit polític del germà del coordinador, igual ens anava millor. I ja som molts els que estem farts del politiqueo i de que els de sempre pensen més en els interesos personals i a atacar l'Ajuntament i el govern que a treballar pel club.
I com que ja estem posats a dir les coses, crec que deplorable i censurable el discurset contra les autoritats i l'alcalde presents en la presentació. Vaig sentir vergonya ajena.

Anònim ha dit...

I la pista que vaen pintar on fan el Festivern?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pregunta: ¿Es refereix vosté a el que ja hem dit?:

"El CLUB D'ATLETISME LA VALLDIGNA torna a repetir el mateix que ja havia fet en un altra ocasió quan les instal·lacions a fer en el lloc on es munta el Festivern. Després de l’acord amb l’Ajuntament, i quan els tècnics ja tenien tot el treball fet de com distribuir espai i com marcar pistes, es van tirar arrere. Temps de treballs dels tècnics al fem".

Anònim ha dit...

Dies per a entrenar, hi ha molts, no s'ha de fer coincidir gent que utilitza les mateixes intalacions, alhora. Es com si el CETV, volgués tindre una secció de futbol. i li cediren per entrenar el camp on entrena el tevernes, a les hores que te reservat el Tavernes. Crec que al C.A.Valldigna, hi ha molta gent, i de molts colors polítics, sobretot, gent sana que aposta per un estil de vida saludable, i que tracta de transmetre uns valors molt saludables a tota la cantera. Pense que s'han demanat algunes finestres tempoorals i no s'han respectat per part de l'ajuntament, igual seria convenient recapacitar. La informació veraç i contrastada, si, però des duna perspectiva sesgada, tal vegada.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Vosté sap perfectament que ací en l'equip tenim gent també de tots els colors, i la possibilitat de parlar amb tots. Cosa que hem fet. Tornem a repetir que les instal·lacions municipals són de tots i no hi ha exclusivitat. I no volem estirar-nos més. Si vol parlem de gratificacions a entrenadors, politització del club des d'alguns membres directius, comentaris en contra de.... etc.

Potser tinga raó vosté - potser eh? - hem fet una informació esbiaixada (sesgada) perquè hem callat moltes coses per no fer mal, cosa que altres quan parlen i actuen no pensen i anteposen el seu interes personal i partidista per davant del club. Això nosaltres no ho hem fet, no som de ningun club, i tenim amics en tots. Simplement hem donat una noticia.

I totalment d'acord quan diu: al C.A.Valldigna, hi ha molta gent, sobretot, gent sana que aposta per un estil de vida saludable, i que tracta de transmetre uns valors molt saludables a tota la cantera. Per això encara es comprén menys l'actuació d'alguns, que només han fet i estan fent mal al club.

Anònim ha dit...

És vergonyosa la direcció del C.A.La Valldigna, no pensen en que la gent del poble gaudisca de les instal.lacions, de tots, i disfrute de la pràctica d'un esport. Sols pensen en els seus interesos econòmics i polítics. Tots els sòcis deurien d'acudir a les reunions i obririen els ulls de la gestió nefasta del mateix. VERGONYA. Sent pena de que una organització tant important per un poble estiga tractada d'aquesta manera.
DEIXEU D'UTILITZAR L'ORGANITZACIO PER A FER POLÍTICA.

Anònim ha dit...

Curiós cas el del regidor esportista. Sembla tindre un gran interés sobre tot el que envolta el C.A La valldigna, i així ho fa saber als plenaris de l'Ajuntament. Per altra banda, es comenta que mai ningú l'ha vist entrenar al club. Pagarà almenys la quota?

Anònim ha dit...

Regidor no! Oposició. Perdó

Anònim ha dit...

Aquest Club està recollint unes firmes, alegant unes blasfemies i tonteries escrites per ells en nom dels pares.
Aço no te nom, directiva i president manipulat e ignorant esteu obrint.nos els ulls.
Ara molts podem compendre la marxa del club d'aquestes persones i el nou club.
Sou intolerables.
Tenieu un grup de calitat i una entrenadora amb trayectoria ideal que esta tratant de donar atletes lo millor i esteu tratant d'inpedir.ho.
Males persones, que tracteu mal l'Ajuntament aquells que vos han donat massa, als propist atletes de nivell que heu perdut i quanta força l'entrenadora que els du i el mateix Centre Excursionista per el suport que està donant i aguantant totes les intoleràncies que esteu tenint.
Pregunteu.se vosaltres perquè esteu perdent gent, muntanyisme, triatlo, els mateicos treballadors d'una empresa del poble i fins any passat un nombros grup de jovens que sols volen millorar la seua pràctica esportiva.
Coordinador de ka Valldigna ja vas costar de llevar de l'UD Tavernes i ara estàs desfent aquest Club que mai havia fet soroll per a mal.