L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.990
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.904

dissabte, 1 de desembre del 2018

Es declara un incendi en un aparcament a l'entresol d'un edifici del carrer Xeraco


Un incendi s'ha declarat sobre les 4 d'aquesta vesprada en un edifici que dona al carrer Xeraco i al Passeig Colom, en concret la finca situada entre la panificadora i la cristalleria Espinosa del carrer Xeraco que sembla ser ha estat la part més afectada. 

L'incendi hauria afectat a  cotxes i motos aparcats a la cotxera, i danys materials a la pròpia cotxera que hi ha a l'entresòl de l'edifici, segons les noticies que tenim i no ha afectat cap persona. L'oritgen del foc un dels cotxes estacionats.

L'incendi ha causat una gran massa de fum, com es pot apreciar a les fotografies, i ha obligat a desallotjar els veïns de la finca mentre s'ha aconsellat als dels costats romandre en sa casa. Per a sufocar l'incendi han hagut d'intervindre els bombers, protecció civil i efectius de la Policia Local i Guàrdia Civil.  Una vegada sufocat el foc, els bombers han tret el fum amb ventiladors i els veïns han tornat al seu domicili.