L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 16 de desembre del 2018

Concentració dimarts a les 19'30 hores a l'Ajuntament en defensa de la taronja valenciana


L'Ajuntament de Tavernes se suma a la campanya en defensa de la citricultura valenciana i convoca a tots els veïns i veïnes a la concentració que es farà dimarts, a les 19'30 hores de la vesprada, en contra del tractat europeu que permet l'entrada massiva de taronges de Sudàfrica.

Els actes preparats son: 

- Lectura del manifest
- 1 minut de silenci.
- Baixada de la bandera europea en senyal de protesta.
 - 5 minuts de xiulada/cassolada.

Taronges per terra després les passades pluges

Segons ens ha informat el regidor d'Agricultura, Javier Escrihuela, i en senyal de protesta per la mala campanya i afonament de preus de la nostra taronja en el mercat per la competència de la sudafricana, el govern de la Generalitat, a través de la consellera d'Agricultura, Elena Cebrian, va transmetre el passat dimarts, dia 11, al govern d'Espanya la petició de3 l'activació de la clàusula de salvaguarda de l'acord amb Sudàfrica.

La Generalitat valenciana s'ha fet ressó de les demandes del sector que s'ha queixat per la mala evolució de la campanya. amb cotitzacions inferiors a altres anys,  l'agreujament d'unes pluges que han malmés molta collita i sobre tot per la massiva presència, molt més que altres anys, de la taronja de Sudàfrica.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ania que anar tots i totes, per defendre lo nostre.

Anònim ha dit...

Fora les taronjas sudafricanes i els cometciants que les compren.

Anònim ha dit...

No com AVA que defen a les grans fortunes i es del pp es que han votat si a les taronjes sudafricanes.