L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 8 de juny del 2015

L'Ajuntament millora l’accessibilitat als voltants del centre educatiu Academia Almi





L’Ajuntament millora l'accessibilitat als voltans de l'Acadèmia Almi i atén així la demanda de les associacions “Valldigna Accessible” i “l’Associació de Veïns” de millorar els accessos al centre educatiu.

La regidora de Contractació, Llum Sansaloni, ha explicat que “l'obra consisteix a l'execució de quatre guals adaptats en el trobament dels carrers Calvari i Sant Lluís amb el carrer Pintor Sorolla, a la banda dels números imparells”. 
 

Segons Sansaloni els guals s’han executat eixamplant la vorera en les cantonades i disposant de paviments tàctils i emmarcats de color, tant per a invidents com per a persones amb dificultats de visió, així com disposar els pendents dins des límits que la normativa indica alhora que s’han eliminant resalts, amb la qual cosa s’ha generat els pendents continus..

L'obra l'ha executada l'empresa local “Transtonis SL” i l’import pressupostat ha estat de 8.549,55 euros, IVA inclòs. 


Les associacions Valldigna Accessible i l'Associació de Veïns "La Valldigna" en un escrit de data 11 de març demanaven diverses actuacions i entre elles assenyalaven que "...hi ha estudiants a l'acadèmia Almi que accedeixen amb cadira de rodes elèctrica i no tenen més remei que anar pel carrer..." amb la qual cosa es va agafar aquesta actuació com a prioritària.

La regidora ha indicat que les altres peticions s’aniran executant al ritme de la disponibilitat pressupostària municipal.




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Com està el tema de pintar els pasos de vianants? Hi ha alguns que son un gran perill (tanatori o correus per exemple) que podrien pintarlos els de la brigada.

Anònim ha dit...


No s'ha constituït encara el nou Ajuntament, aixo vol dir que estem igual, en la mateixa relació de forces en el plenari que fa un mes, dos mesos, tres mesos...

Anònim ha dit...

Me alegro mucho de cualquier avance en materia de discapacidad, pero falta mucho, sobre todo en la playa. No obstante soy optimista para el próximo futuro.