L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dijous, 4 de juny del 2015

L'Ajuntament de Tavernes procedeix a reparar i a millorar els panells informatius de la platja






L’ajuntament de Tavernes a través de la regidoria de Turisme està procedint a arreglar els panells informatius existents en la platja sobre els serveis i altres noticies d’interés que s’ofereixen als visitants i turistes. La regidoria de Turisme ha començat la millorat pel panel de l'entrada principal, amb la introducció de la informació amb anglés i un codi QR que permet accedir a la informació amb el mòbil. 
 

Josep Llácer, regidor de Turismes, ha confirmat que “els panells oferiran una informació completament actualitzada en tres llengües, en valencià, castellà i anglés, aquesta darrera per primera vegada. També hem introduït un codi QR amb la qual cosa els usuaris tenen la possibilitat d'obtindre la informació a l'instant mitjançant el mòbil”. El regidor ha assenyalat que el govern municipal segueix ací amb el seu programa de millora de infraestructures de la platja per donar un millor servei als turistes.

Els operaris de l’Ajuntament estant procedint aquests dies a substituir l’antic vinil que conté el text informatiu, malmés pel pas del temps o de vegades per alguna actuació incivil, actuació que ha aprofitat per actualitzar la informació i ampliar les llengües amb l’anglés. 
 

El desig i objectiu de la regidoria de Turisme, com ha indicat el regidor, és tindre a punt tots els serveis de la platja a l’inici de la temporada turística que comença en uns dies.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No se qui ha fet la faena però el panell de la Puerta del Sol ja està desapegat i tot plé de bufes.
Dona molt mala imatge.