L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 7 de juny del 2015

Ciudadanos, la nova (¿extrema? ) dreta que ve

L'únic regidor de Ciutadans a l'Alcora (Alcalatén-Castelló),  ha estat expulsat fulminantment de Ciudadanos abans de constituir-se el nou Ajuntament.  El crim que ha fet? Haver arribat a un acord amb el PSOE per donar l'alcaldia a  Compromís. 

El secretari d'organització de Ciudadanos, Fran Hervías, ha demanat disculpes als votants de l'Alcora que els votat i els informa que el seu únic regidor ha estat expulsat del partit, ¡atenció a la declaracions " per haver pactat pactat amb aquells (en referencia a Compromís) que volen dividir la societat i trencar la convivència entre espanyols".

El mateix Fran Hervías va anunciar que suspenia qualsevol tipus de consultes amb el PSOE (amb Compromís ja va dir que ni seure's a prendre una cervesa)  a tot el País Valencià justament per haver pactat l'alcaldia de València "als nacionalistes de Compromís'".

Unes decisions simplement que demostren el tarannà i el sentit democràtic que tenen de la societat amb la que viuen. ¡Ni en els millors temps de l'extrema dreta de Franco!

I quins son els personatges que mouen els fils de Ciudadanos? Us recomenem que llegiu i feu-ho amb atenció els següents articles, molt interessants i aclaridors, publicats a "La Veu del País Valencia" sobre la seua lider, la senyora Carolina Punset.
 




2 comentaris:

Xelo ha dit...

Es veu que la gent de Compromís som dimonis amb cua i banyes! I a Tavernes hi ha molts endimoniats que s'han deixat embruixar.

Anònim ha dit...

Ciudadanos juga amb la desinformació de la gent i la política que ha fet seua i que és la del PPSOE: tots els que treballen a favor dels interessos que tenim els valencians son dimonis que juguen en contra dels interessos espanyols.
I damunt hi ha gent que s'ho creu.