L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 10 de juny del 2015

La Mancomunitat de la Valldigna millora diversos camins rurals



La Mancomunitat de la Valldigna millorarà en breu un conjunt de camins rurals dels termes de Tavernes, Benifairó i Simat gràcies a una subvenció de la Diputació de 36.570 euros. Els camins que gaudiran de l'actuació són vies bastant importants i de molt de trànsit rural en unir les tres localitats de la Valldigna i ser usades pels treballs del camp.

L'empresa constructora, segons s'especifica en els cartells informatius, serà "MJP Sistemas Tècnicos SL", empresa amb domicili social a Tavernes, també va ser l'encarregada d'instal·lar la gespa artificial del camp de futbol de Benifairó per import de 198.864 així com el de Barx per import de 116.519 euros, segons s'indica a la web de Diputació, entitat que ha subvencionat la instal·lació de la gespa en ambdós municipis.

L'empresa durà a cap les obres d'enguany d'un projecte plurianual. El projecte de la mancomunitat es denomina "Actuacions en camins públic del Pla (terme de Tavernes) , Fontarda (termes de Simat i Benifairó) Camí Mig l'Horta (terme de Simat)" i està contemplat dins del "Pla d'Obres i Serveis" de la Diputació de València.
-

1 comentari:

Anònim ha dit...

Empresa de Tavernes amb gerència de José Miguel Chover, ex regidor de Tavernes pel PP més conegut com a Colesa. Reconegut constructor amb anys d'experiència i amb bona disposició per a treballar per a la diputació! També ha fet un parc infantil a Simat ja que entra dins les seues activitats.
Vergonya cavallers, vergonya.
I a la Valldigna callats "por un puñao de parné"