L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimecres, 24 de juny del 2015

2'5 milions s'estalviarà el nou govern valencià en alts càrrecs

Els equips negociadors del PSOE i Compromís han enllestit avui l'estructura bàsica de l'administració del nou govern valencià, que opta per un model auster que redueix alts càrrecs i llocs de confiança, segons que han informat les dues formacions en un comunicat conjunt.

La cinquena reunió de les negociacions per al futur pacte de govern a la Generalitat Valenciana ha servit perquè els equips hagen acordat reduir de les 18 actuals a 14 les secretaries autonòmiques i de 53 a 49 les direccions generals.

La reducció més important es produirà en el capítol d'assessors, que passaran de 7 a 4 per conselleria (3 per conseller i 1 per secretaria autonòmica), reduint 24 alts càrrecs de lliure designació. Així mateix, s'ha acordat la necessitat de revisar i eliminar tots aquells llocs de funcionaris interins que realitzen tasques d'assessorament.

Les dues formacions han destacat que la nova estructura suposarà, d'inici, un estalvi per als valencians de més de dos milions i mig d'euros.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tota pedra fa paret. Ara hi ha que esperar a vore qui son els alts càrrecs.