L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 20 de juny del 2015

L'Ajuntament de Tavernes ha donat a conéixer la programació cultural i festiva del mes de juliol a la platja de Tavernes.


L'ajuntament de Tavernes, a través de la regidoria de Turisme, ha donat a coneixer un ample ventall d'activitats, per a les quals us preguem de consultar al quadre adjunt donat el gran nombre existent al llarg del mes. 

No obstant, n'hi ha un conjunt que s'hi realitzaran de manera habitual uns dies marcats a la setmana i a un lloc concret. Així tenim gimnàstica de manteniment, aeròbic, step i fitness, ball de saló, dansa oriental, totes elles en el Cinema Olimpo, o la visita guiada a l'església de Sant Pere que de manera gratuïta s'efectua el dijous pel matí. 

Al llarg del mes cal parar esment també al Porrat del Clot de la Font, el segon dimecres de juliol que enguany cau molt baixet, el dia 8, passant pel Festival de Pop al Carrer que organitza la Casa Calba a la plaça de les palmeretes, el 17 i 18 per continuar amb l'Iboga Summer Festival al voltant del dia de Sant Jaume, dia en que també podrem assistir a la XXI Mostra de Productes Valencians.

Tots aquests actes es complementen amb una gran varietats de campionats esportius a la platja, visites cicloturístiques a la Valldigna, mercat artesà i el Mig Any Faller que enguany presenta algunes novetats respecte a edicions passades.

L'oferta és variada per a la qual cosa aconsellem consultar la programació per poder assistir-hi a aquells de la nostra preferència.