L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 20 de juny del 2015

L'Iboga Summer Festival va prenent forma a poc a poc



S'inicia el muntatge de la zona d'ombra
L’organització de l’Iboga Summer Festival treballa des de fa dies en el condicionament de l’espai del Sector 12 on tindrà lloc el 23, 24 i 25 de juliol l’esdeveniment. A un mes de l’inici, la zona que acollirà tots els serveis del festival ha estat netejada per l’organització i actualment es troba en la fase de preparar la zona d’ombra que servirà per albergar serveis com aseos, dutxes i altres.

El condicionament de l’espai corre a càrrec de l’organització mentre ha estat l’Ajuntament qui ha gestionat la cessió dels terrenys amb els propietaris.

La distribució de l’espai s’ha pensat perquè es puguen celebrar sense problemes les actuacions musicals i s’atenguen els serveis complementaris com allotjament i menjar. Una consulta al mapa de distribució que incloguem permet localitzar tots els llocs importants dins del recinte.


Una de les zones més ateses ha estat la zona d’acampada per a turismes i caravanes, amb preus populars,  i les zones d’ombra, disposades totes a 2 minuts a peu de la platja. I per aquells que no disposen d’allotjament o tendes, l’organització n’ha preparat amb tipi índis, amb capacitat fins a cinc persones, amb matalàs inflable i llençols inclosos en el preu.

El mapa permet apreciar la zona d’acampada i la d’activitats, al costat, altres, de manera que les distàncies a peu són mínimes.