L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 28 de juny del 2015

Concerts de cap de setmana de l'Orquestra La Valldigna



L'orquestra La Valldigna ha tancat el curs amb un concert a l'auditori de la SIUM aquest migdia, repetir el que ahir va celebrar a Simat i que ha servit per commemorar el centenari de l'obra de Manuel de Falla "El amor brujo", obra que ha estat interpretada en els dos concerts.  

L'orquestra,  sota la direcció de Manuel Godoy, ha interpretat com a primera part les obres la “Gruta del Fingal Opus 26” de l'obertura “Les Hèbrides” de Félix Mendelssohn i la interpretació del “Concert per a dos violins en Re menor” de J. S. Bach, intervenint com a solistes Bàrbara Selfa i Yazmina Romero.


La segona part ha estat la suite orquestral “El Amor Brujo” de Manuel de Falla, com a commemoració del centenari de l'estrena d'aquesta composició (1915) i ha acabat amb el pas-doble “Suspiros de España” d'Antonio Álvarez Alonso, amb la col·laboració especial de la cantaora Isabel Julve.