L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 7 de juny del 2015

Primera jornada del “XXIIIé” Torneig de Futbol Base “Mariano Carbó”

 
La vesprada d'ahir dissabte va vore la fase preliminar de semifinals del que enfronta les formacions de cadets del València CF, Llevant UD, Sporting de Gijón i la UE Tavernes com a club amfitrió. 

Foto conjunta UE Tavernes i Gijón
Ahir dissabte es van jugar els primers partits, les dues semifinals, el primer entre el Gijón i la UE Tavernes que va acabar amb el resultat de 3-2 favorable als asturians. Després hem pogut assistir a l'enfrontament entre el Valencia CF i el Llevant UD, amb el resultat 1-0 a favor dels primers. Els partits han estat entretinguts i molt disputats, com demostra els tantejadors que s'han donat.

Sporting de Gijón
UE Tavernes
El regidor d'Esports, Josep Llácer, ha donat la benvinguda als participants en un breu parlament, ha agrait la col·laboraciño de totes les persones i empreses que fan possible el torneig i va desitjar, en especials als jugadors del Gijón, una feliç estada en la nostra terra.

Llevant UD
València DF
 Avui diumenge té lloc la segona jornada del torneig. El Tavernes i el Llevant UD jugaran a partir de les 17.30 horas el partit per al tercer i quart lloc i la gran final entre el València i el Gijón serà a partir de les 19.30 hores, al qual seguirà el lliurament de trofeus.