L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimecres, 10 de juny del 2015

Els alumnes de la SIUM de Tavernes mostren les habilitats i avanços del curs





 Les audicions musicals dels diferents departaments de l’Escola de Música i Centre d’Ensenyaments Professionals de Música “Mestre Arnau” de la SIUM de Tavernes de la Valldigna continúen omplint les vesprades valleres de música. 
 

La vesprada del passat dimarts, 9 de juny, a la sala d’usos múltiples de l’Escola de Música, van tenir lloc les audicions de flauta i violí. Les flautes, departament que dirigeix la professora Isabel Peris, van comptar amb l’acompanyament de la jove estudiant de piano, Andrea Sansaloni. Posteriorment van intervenir els violins d’Elemental, amb les seues professores al front, les germanes Mazarrota, Bernarda i Matilde. 
 

El passat divendres, 5 de juny, van efectuar les seues audicions els alumnes de violí del grau Professional. Mentre a l’auditori de la SIUM tenia lloc l’audició fi de curs de trompes, trombons, bombardins i tubes amb els professors responsables Gustavo Verdú, Daniel Gimeno o Juan José Martín.