L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 6 de juny del 2015

Salvador Talens nou president de la Federació de Falles de Tavernes


El nou president Salva Talens, a la dreta de la imatge, en un moment del lliurament de Premis als Ninots 2015

La Federació de Falles (FdF) de Tavernes compta amb un nou president des d’aquesta setmana quan l’assemblea va elegir Salvador Talens Correoso com a màxim responsable de l’entitat. La candidatura de Talens era l’única que s’havia presentat amb la qual cosa l’assemblea de la Federació només va haver de ratificar la proposta presentada.

Salvador Talens substitueix a Ximo Felis, que va anunciar temps arrere la renuncia al càrrec després d’haver estat tres anys al front de l’entitat. Cal dir que Talens ha exercit aquests darrers últims anys com a vicepresident al costat de Felis, amb la qual cosa arriba al càrrec amb un bon coneixement de les tasques a fer durant el seu mandat i amb l’experiència, que també va adquirir com a president de la Dula els anys 2005 i 2006. 

El nou president tindrà com a primer acte oficial el nomenament de la fallera major de Tavernes 2016, un acte previst el mes de juliol quan l’alcalde, Jordi Joan, telefonarà a l’elegida des de la Casa Consistorial.