L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.666
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.008

dimecres, 3 de juny del 2015

Avui dimecres, Concert Didàctic per a escolars de la Banda Jove de la SIUM


La Banda Jove en una passada actuació

L’auditori de la Casa de la Cultura de Tavernes serà demà dimecres, dia 3, l'escenari del Concert Didàctic que, com cada any, organitza la SIUM de Tavernes i patrocina la Mancomunitat de la Valldigna per als alumnes del primer cicle de primària.

A les 09:30 hores tindrà lloc la primera sessió per als alumnes dels col·legis de Benifairó i Simat i, a les 11:30 hores, en segona sessió, per als alumnes dels col·legis de Tavernes. 
Una imatge d'arxiu d'un passat Concert Didàctic
El concert estarà protagonitzat per la Banda Jove del Centre d’Ensenyament professional de Música “Mestre Arnau” dirigida per José Luís Palomares Peñalba que és alhora el director del centre educatiu. El programa comprén la interpretació de les obres “Accidentally In Love”, de la pel·lícula Shreck, “Adagietto per a dues flautes”, de Ted Huggens, s’interpretará, “Mercat Persa” de A. Ketelbey; “Pere i el Llop”, de Sergéi Prokófiev,  “El Circ”, una recopilació de les cançons més populars dels famosos “Pallassos de la Tele” ("Hola don Pepito", " La gallina Turuleta", "Mi barba", "Susanita tiene un ratón"...). Finalitzarà amb l’interpretació de “Happy”, de F. Williams, i es comptarà amb la col·laboració especial, com a narrador i animador d’Antoni Fons Roldán.