L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.148
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:78.555

dimarts, 16 de juny del 2015

Exposició a partir d'avui dimarts dels alumnes de l’Escola d’Arts Plàstiques MunicipalsLa Casa de la Cultura acull l’exposició de pintura i ceràmica que de forma tradicional ens ofereix tots els anys en acabar el curs l’Escola d’Arts Plàstiques Municipals. 

La inauguració serà aquesta vesprada de dimarts, dia 16 a les 20 hores i es podrà visitar fins el dia 19 inclusiu en horari de 18’30 a 20’30 hores. 

Una bona ocasió per a contemplar i gaudir del treball que efectuen els més de 80 alumnes de l’escola de la mà de la professora Margarita Ferrandis.