L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

divendres, 12 de juny del 2015

Jordi Joan i Huguet ja és formalment diputat a Corts Valencianes.


Jordi Joan s'asseu al seu escó de les Corts
L’alcalde en funcions de Tavernes, Jordi Joan i Huguet, és des d’ahir diputat autonòmic, a les Corts Valencianes, després d’haver promés el càrrec amb la fòrmula tradicional valenciana “"Jo promet que, aitant com tindré el càrrec de diputat acataré la Constitució Espanyola i l'Estatut d'Autonomia de la Comunitat Valenciana sense engany i guardaré fidelitat a la Generalitat". Si la nostra informació no és errònia, serà el primer valler diputat a Corts Valencianes.

Jordi Joan vota a president de les Corts (imatge TV)
Després de la promesa, Jordi Joan, va participar en les votacions de la sessió per elegir la Mesa de les Corts. Tal com vagen passant els dies, s’anirà coneixent a quina comissió queda adscrit i si assumirà alguna responsabilitat com a membre de Compromís en aquestes comissions. 

L’alcalde ja ha fet la renuncia a cobrar el sou que li pagava l'Ajuntament per dedicació exclusiva, atés que des d’ahir la seua nòmina la percep com a diputat de les Corts Valencianes.
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona

Anònim ha dit...

El sr. alcalde ha fet la renúncia obligat per la llei,si no es diu sembla que ens faça un regalet al poble,encara que benvingut siga. Esperem que eixe jornal es gaste per a coses necessàries i no per al càrrec de director de regidors que volen posar ni cap altre assessor. També vorem si els jornals de regidors estan en consonància amb els nous temps, la propera alcaldesa de Madrid han dit que se l'ha reduit fins 2.200€/mes. A vorem ací.

Anònim ha dit...

Jo crec que no és exactament això. La llei diu no a dos sous públics. Igual hauria pogut renunciar al de diputat i seguir amb el d'alcalde.