L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 30 de juny del 2015

Ahir es va presentar l'Escola Estiu 2015


Ahir va tindre lloc la presentació de l’Escola d’Estiu 2015 en la Casa de la Cultura, un acte que va comptar amb la presència de la regidora de contractació, Llum Sansaloni, responsables de l’empresa adjudicatària “Grup Tot” i la coordinadora Paula Enguix. 

Tal com es va explicar als familiars assistents, l’Escola d’Estiu tindrà com a seu el CEIP Alfàndec, es desenvoluparà entre el dia 1 fins al 31 de juliol, en horari de 9 a 13 hores i es va demanar respectar l’horari al màxim per no entorpir el funcionament. També es va indicar que l’arreplegada de xiquets del menjador serà entre 2’30 i 3 de la vesprada.



La presentació va servir per informar de tot un conjunt detalls al voltant de l’activitat, com que l’entrada i eixida es farà per la porta del carrer de vianants, sense oblidar altres com la vestimenta on es va demanar roba fresca, còmoda i de colors clars i també usar una samarreta de l’escola en les eixides per tal de facilitar la identificació dels alumnes. 

L’escola ha previst activitats amb aigua els dilluns, dimecres i divendres per tant s’aconsella dur la tovallola, roba de bany, crema solar i sabatilles d’aigua, a més d’activitats a la piscina municipal un dia a la setmana per als majors de cinc anys, mentre els menors de cinc les faran en piscines de plàstic en el centre. 

S’han programat eixides a diversos llocs de Tavernes i es posaran cartells informatius per als pares a la porta del centre. Una altra activitat d’enguany serà una estada nocturna al centre el 24 de juliol. Eixe dia l’escola obrirà les portes a les 8 de la vesprada i els alumnes romandran al centre realitzant diverses activitats lúdiques. 

L’Ajuntament de Tavernes, pel que hem sabut, va convidar a diverses empreses del sector a presentar ofertes per fer-se càrrec de l’activitat, amb sistema d’adjudicació al millor preu, i va ser l’adjudicatària “Grup Tot” qui el va oferir amb una baixa de 1.200 euros sobre el preu marcat. 

L’Escola d’Estiu és fruit de la col·laboració entre la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament de Tavernes, la Conselleria de Benestar Social, el col·legi Alfàndec i les regidories d’Esports i Cultura.

La finalitat és crear un punt de trobada on utilitzant dinàmiques de jocs i tallers, es treballen uns objectius pedagògics d'educació en valors i, a través de les activitats dirigides, desenvolupar actituds de solidaritat, de respecte als altres i cooperació, a més de potenciar habilitats, el treball en equip i fomentar la creativitat. També es vol que desenvolupen la seua personalitat i les relacions socials de manera lúdica i didàctica, aprofitant part del temps lliure de què disposen en les vacances estivals.

Les activitats de l’Escola d’Estiu seran tallers educatius, activitats plàstiques i treballs manuals i creatius fins a l’hora d’esmorzar, mentre que després d’esmorzar, faran jocs de caire tradicional i esportiu, jocs de proves i jocs aquàtics. Com activitats complementàries hi haurà visites a diferents espais municipals, faran eixides culturals i esportives (com ara senderisme), podran conèixer també el patrimoni històric i cultural de la ciutat, a banda de passar un dia en la piscina municipal, entre altres activitats.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo he apuntat els meus fills. S'ho possaran bomba!

Anònim ha dit...

Més econòmic i millor!

Anònim ha dit...

L'escola d'estiu és una gran idea. Els xiquets disfruten i els pares están tranquils.

Anònim ha dit...

Ja ho crec

La Cotorra de la Vall ha dit...

Envia'ls de nou els comentaris, de forma ben identificada i comprobable l'autoria, i es publiquen sense problemes.
I quan a les preguntes, eixes qüestions millor les preguntes per registre d'entrada o com millor cregues directament a la regidoria de contractació. Segur que te les contesten.