L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 11 de juny del 2015

Les forces progressistes firmen l'Acord del Botànic.




Ximo Puig (PSOE), Mónica Oltra (Compromís) i Antonio Montiel (Podemos) han signat aquesta vesprada l'acord programàtic per a un govern progressista i valencianista a la Generalitat que acabe amb la situació d'emergència social alhora que pose els fonaments d'un nou País Valencià. 

La firma ha estat a les cinc, al Jardí Botànic de València. L'anomenat Acord del Botànic (cliqueu l'enllaç per descarrega en pdf) té cinc línies d'actuació: rescat de persones; regeneració democràtica i lluita contra la corrupció; governar per a les persones; nou model productiu; finançament just i auditoria ciutadana.

A la signatura han acudit diputats dels tres grups i representants de la societat civil, amb l'objectiu de visualitzar que es tracta d'un acord amb la societat, segons que han explicat els tres candidats, que han coincidit a assenyalar que es tracta d'una jornada històrica. 
-

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un 10 d'acord, a vore si es pot portar endavant

Anònim ha dit...

Però els de Podemos no eren una colla d’usurpadors espanyolistes”? I com és que han recolzat decididament i des del primer dia l’opció de Mònica Oltra davant de la de Ximo Puig? I per què ha apostat la mateixa Oltra per una candidatura de confluència amb ells a les generals ací, al País Valencià? Xe, a veure si ens aclarim. Ara ja no van a furtar-nos la Geperudeta i a fer-nos cantar el “Hala, Madrid? Quantes coses hem escoltat i quantes més escoltarem encara?

Estruch ha dit...

Com diu un bon amic meu, si les tonteries volaren les de alguns no ens deixarien vore el cel.