L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

dimarts, 23 de juny del 2015

Salvatgisme i vandalismeHi ha coses que no tenen qualificatiu i nom. I el que es pitjor, es fan sense cap benefici, només pel gust i desig de fer mal, de mostrar el seu mal civisme. 

I és el que ha passat amb l'ombrall habilitat per l'Ajuntament per facilitar l'espera, i sense estar exposades directament al sol, a les dones que acudeixen al camió habilitat que hi ha a la porta del pavelló municipal. És un servei que ofereix de forma altruista i gratuïta, i en benefici de totes les dones la Junta Provincial de Prevenció del Càncer de Mama. 

Sembla ser que a alguns l'ombrall els molestava i no han tingut idea millor que desfer-lo, tot deixant-lo en la forma que podeu vore a les fotografies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

No deguere ser del vent d'anit?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ja seria estrany i un vent un poc especial que doblega els pals de ferro i no fa malbé la lona.
I damunt bufant de llevant, perquè l'inclinació es cap a l'oest.

Anònim ha dit...

La lona sempre es més resistent que els pals, anit bufava el vent a rafagues fortes.