L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 5 de juny del 2015

Curtmetratge: "L'Educació ens farà lliures"


"L'Educació ens farà lliures" és el curtmetratge que ha dut a terme el CEIP Benadressa de Castelló de la Plana durant el curs 2014-2015/15. 

Els participants són la classe de sisé i el seu mestre, Vicent Giner, veí de Tavernes, que a més de mestre, és vocalista i trombó del grup La Rana Manca.

Entre tots ens volen donar una visió crítica d'això tan meravellós i necessari que és créixer, aprendre i convertir-se en una ciutadana o ciutadà lliure.

Ganes de somniar, energia i altes dosis d'il·lusió l'han fet realitat


1 comentari:

Anònim ha dit...

Bravo, Vicent, un gran treball en equip amb un resultat excel•lent. Resulta admirable el vostre entusiasme. Enhorabona!!