L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 12 de juny del 2015

XVI Festa de l'Esport avui divendres a les 19'30 hores

L'empresa Sala Gandia és una gran col·laboradora en els esdeveniments esportius
La Casa de la Cultura acull avui divendres dia 12 de juny a les 19.30 hores la XVI Festa del l'Esport, acte que reuneix l'esport valler i serveix per a premiar als millors clubs, esportistes, dirigents i empreses pel seu treball al llarg de l'any a favor de l'esport.

Enguany, distingirà als equips benjamí C i aleví C de la UE Tavernes que s'han proclamat campions en les seues lligues i com a esportistes individuals a María San Francisco Jerez (karate), Adrià Gascón Magraner i Batiste Bo Magraner (tennis), Neus Sansaloni Martínez (atletisme) i Guillem Ferrando Porro i Gal·la Camarena Escrihuela en bàsquet. 

Les nominacions especials són per a Miguel Giner Expósito per tota una vida dedicada a l'halterofília local en haver sigut fundador del club, haltera i actual col·laborador. A nivell individual, el futbol destaca enguany amb els nominats Jaume Grau Ciscar, jugador juvenil del Reial Madrid CF, Ferran Giner Magraner, del València CF i Carlos Ferrando Felis, del Llevant UD. En l'apartat d'empreses la nominació especial és per a la hortofrutícola Sala Gandia, que estarà amb el seu gerent Álvaro Sala Gandia. 

En clubs es premiara als nominats pel Club Atletisme La Valldigna, Club de Bàsquet Tavernes, Club Taekwondo Tracatrà, Club de Tenis La Valldigna, Club de Futbol Sala La Vall d'Alfàndech, Club Halterofilia Tavernes, Tavernes Rugby Club, Club de Pilota la Valldigna, Club Ciclista la Valldigna, Tiro y Arrastre, Club Karate Do Tavernes, Club Patinatge Tavernes, Club de Petanca Tavernes, UE Tavernes, Kitesurf Tavernes, Athletic la Vall CF, Penya 04 Ferracost, Sociedad de Colombicultura  i Centre Excursionista. 

La setzena edició de la Festa de l'Esport se celebra coincidint amb l'inici dels 75 anys de la UE Tavernes i el vint-i-cinc aniversari de la Escola de Jocs i Esport Extraescolar.