L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 23 de juny del 2015

L'Ajuntament de Tavernes ha donat avui la benvinguda als becaris de pràctiques formatives.


L’alcalde Jordi Joan i el regidor de Personal, Perfecto Benavent, s'han reunit en la sala de plenaris amb els funcionaris-tutors i els 28 estudiants universitaris de practiques del programa “La Dipu et beca”. Aquest becaris començaran pràctiques formatives a partir del pròxim dia 1 de juliol a l’Ajuntament de Tavernes.

La reunió ha servit per explicar el funcionament i les tasques a efectuar els mesos de juliol i agost dins de les pràctiques contemplades al programa “La Dipu et beca”, on participa l’Ajuntament.

Les pràctiques són retribuïdes a través d’una beca de 500 euros al mes procedents dels fons que aporta la Diputació de Valencia i el propi Ajuntament. El programa a Tavernes es financia amb 22.400 euros de la Diputació al qual l’Ajuntament aporta uns altres 7.544 en concepte de retencions per cotitzacions a la Seguretat Total. Tots els estudiants estan coberts per assegurances. 
El programa està dirigit a joves majors de 18 anys, de nacionalitat espanyola, i que cursen algun dels ensenyaments oficials de cicles formatius de formació professional o ensenyaments universitaris oficials de grau, diplomatura o llicenciatura o màster oficial impartit per les universitats.