L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.434
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:25.607

dissabte, 27 de juny del 2015

L'ajuntament penja la bandera multicolar en recolzament del col·lectiu LGTB

 
La bandera multicolor penja del despatx de l’alcaldia de l'Ajuntament de Tavernes amb motiu del Dia Internacional de l'Orgull LGTB que se celebra demà diumenge, 28 de juny, igual que ho fan altres municipis amb alcaldia de Compromís com València, Sagunt o Alzira.

El gran nombre d'ajuntaments que s'han sumat al suport al col·lectiu LGTB ha portat a la secretària d'organització de Lambda, Mariana Urueña, ha manifestqr que “són dies i fets històrics", i confia que el canvi es trasllade a la legislació.

La bandera multicolor s'ha despenjat en el balco de la façana principal de l'Ajuntament de Tavernes, en el despatx d'alcaldia, en un gest de "defensa i reivindicació dels drets LGTB i símbol de la lluita que porta pels seus drets aquest col·lectiu” han indicat fonts del govern municipal de Compromís.