L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

diumenge, 14 de juny del 2015

Compromís aconsegueix 84 alcaldies al País Valencià

Compromís ha obtingut 84  alcaldies al País Valencià on governarà en ajuntaments com a única formació en l'equip de govern o bé en coalició, majorment al costat del PSOE.
A banda del de Tavernes i Benifairó, que ens pilla més prop i més directe, cal destacar entre aquests ajuntaments el de València, on Joan Ribó va ser ahir investit alcalde el suport del PSOE i València en Comú, i ha posat fi així a 24 anys de govern de la popular Rita Barberá, que no va recollir l'acte de regidora ni va estar present en la sessió.

Compromís ha aconseguit també l'alcaldia de Sagunt per al seu candidat Quico Fernández, la d'Oliva per a David González,  la de Bétera per a Cristina Alemany, la d'Alzira per a  Diego Goméz  mentre que a Sueca ha sigut investida alcaldessa Raquel Tamarit.

Podeu consultar la relació completa, així com si és els 4 anys o part de legislatura en l'enllaç següent:

http://compromis.net/20080/compromis-aconsegueix-84-alcaldies/