L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 de juny del 2015

L'Ajuntament de Tavernes clausura el taller d’ocupació “Revalorització dels recursos turístics i naturals".



L’ajuntament ha clausurat avui el taller d’ocupació “Revalorització dels recursos turístics i naturals de Tavernes" que ha suposat, en paraules de l’alcalde Jordi Joan “un valor afegit per a Tavernes, en ser un mitjà que ha servit per posar en valor el nostre territori i el nostre paisatge i posar-lo al servei dels ciutadans i del turisme”. 
 
 
L’acte ha comptat amb la presencia de l’alcalde, Jordi Joan, el regidor de Foment, Josep Llácer i el de Medi Ambient, Perfecto Benavent. L’alcalde ha tingut també paraules d’elogi per al personal del taller, del qual ha valorat “l’esforç efectuat, tant per l’equip director com dels treballadors del mateix”.
En termes semblants s’ha expressat el regidor de Foment, Josep Llácer, que ha destacat l’interés posat per l’Ajuntament per aconseguir el taller, interés que assenyalava ha estat correspost pels membres del taller.
 
 
La directora, Nieves Santonja, ha dirigit unes paraules on ha explicat els treballs duts a cap en les zones verdes del terme i en les rutes del Racó Joana-Ullals i en la Ruta dels Sentit, sense oblidar la tasca formativa, col·laboració i visites a altres localitats amb finalitat formativa. La directora del taller ha agraït la col·laboració i ajut que sempre ha tingut de l’Ajuntament així com d’altres organismes i entitats externes, remarcant el bon esperit d’equip que ha regnat entre els alumnes i l’equip directiu. Tot seguit, s’ha projectat un powerpoint resum del treball efectuat i al lliurament de diplomes als alumnes.

El Taller Ocupacional ha actuat en zones i paratges tan emblemàtics com el Racó de Joana, l'ermita de Sant LLorenç, el Mirador del Mediterrani, els ullals, i parcs i zones verdes del municipi. A més, s’han recuperat àrees recreatives, sendes, parcs i jardins al hora que s’han ofert serveis d'informació turística, i d’acompanyament i divulgació dels recursos naturals.
-