L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 29 de juny del 2015

Actualitzat: No anem a canviar ni una coma del que hem escrit


Llegim al blog d’EU que la Cotorra ha escrit una falsedat i que hem de rectificar. Doncs no, ni hem escrit cap falsedat ni anem a canviar una coma del que vam escriure. Nosaltres no solem usar la mentira ans al contrari, quan escrivim ho fem amb les dades i documents a la mà.

Cal tindre clar una cosa: Compromís només ha presentat un recurs, un només, i eixe recurs es va presentar al TSJ en temps i forma i en contra de la proclamació d’electes el dia 31 de maig, diumenge.

Compromís no va presentar mai cap recurs anterior com sembla vol fer creure EU quan afirma: “En assabentar-nos que Compromís havia presentat recurs, en contra del que va dir La Cotorra de la Vall, ens vàrem inhibir. I, si algú té dubtes, li podem remetre la comunicació del jutjat a Compromís on no figura EUPV per a res. Per tant,esperem rectifiquen eixa falsedat.”

Per a continuar després dient “Compromís torna a presentar recurs davant el Tribunal Superior de Justícia i ara sí, el nostre advocat, va presentar recurs electoral, on només deia el que ja deia la jutgessa de la JLZ, que l’acte electoral havia acabat amb el recompte quan tots van signar la conformitat, i no es podia recorrer”.

Repetim i confirmem: Va haver només un únic recurs de Compromís: contra la proclamació d’electes i davant del TSJ. I eixe recurs va ser impugnat per EU, amb  procurador Vicente Adam Herrero i advocat Julio Merelo Fos.

Si cal, els passarem l’escrit, un escrit on després d’argumentar la seua impugnació conclouen i citem textualment: “Que por todo lo expuesto entendemos que, se deba de archivar el recurso contencioso electoral interpuesto por el partido político COMPROMIS, toda vez que, en NIGUN MOMENTO han agotado la vía administrativa previa, y es más, en todas las actas han estado presentes los representantes de dicho partido político, quienes han firmado las actas con conformidad con la lectura dada por el presidente de la Junta Electoral de la Zona.

Por todo lo expuesto, AL TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTICIA SUPLICO; Que por presentado el presente escrito, lo admita, y tenga por IMPUGNADO, el recurso- demanda contencioso electoral interpuesto por el partido político Compromis, interesando EL ARCHIVO del expediente incoado.

En Valencia a 11 de junio de 2015”


Per tant els editorialistes de la Cotorra no tenim que demanar perdó per uns fets que hem escrit sempre des de la veracitat. També rebutgem totalment la frase que ens dediquen en el sentit que “En ètica i moralitat no ens arriben (a EU) a la sola de la sabata”. Una frase totalment desafortunada i que nomes pretén amagar un fet clar i comprobable: EU va impugnar el recurs presentat per Compromís, quan el millor a fer, si tant clar tenien que era una injustícia, era no haver presentat res. 

I que el TSJ decidira. Potser la decisió del TSJ ara seria diferent sense eixa impugnació d’EU després de conéixer per la sentència que el Ministeri Fiscal era favorable a atorgar a Compromís el 10 regidor després de les proves efectuades i la demostració del error en el recompte.

Lamentem també la implicació i interpretació “sui generis” que fan de la formula matemàtica coneguda com a regla o fòrmula D'Hondt. Miren, eixa regla és una formula matemàtica i quan s’aplica els resultats no són interpretables: són els que són i s’ha acabat. I per això no cal cap jutge que els interprete, com si que calen jutges per interpretar les lleis, i un tribunal sentencia una cosa i un altre superior li lleva la raó.

Rebutgem en la part que ens pertoca l’acusació de voler crear mal ambient. No era ni el nostre objectiu ni ho preteníem. Sembla alguns han vist fantasmes on només hi havia informació exacta i documentada. I els reptem a que diguen, en tot el que hem publicat sobre el tema, on hi ha una cosa incerta. Simplement hem dit en cada moment quina la realitat del procés i de la situació de constitució de l'Ajuntament. 


La gent de la Cotorra no té cap culpa de que vostés, la gent d'EU, impugnaren el recurs de Compromís i que, en parlar-ne, ens obliguen sempre per la veritat informativa a esmentar-lo i recordar el que hi demanaven. 

Actualització

Adjuntem un enllaç perquè es descarregueu en pdf la impugnació feta per EU al recurs de Compromís. Nosaltres podrem tindre una visió diferent d'un fet, però mai no hem dit cap falsedat ni mentira. I eixe document ho demostra.

- Document d'impugnació en pdf d'EU.

(Publicat originalment dissabte dia 27)



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Doneu en el clau quan pregunteu: si tant clar tenien que era una injusticia perque van impugnar el recurs?
Que ho explique EUPV.

Anònim ha dit...

No sé si els de EUPV viuen una realitat paral·lela o és que se'ls ha apegat això de PP: repetir una mentira fins que la gent crega que és una realitat. Però la realitat és que han ficat la pota fins el colze, i ara estan buscant una manera de traure-la fense-se les víctimes.

Unknown ha dit...

Andreu grau enguix


Parlar en anonims es un poc de covards. I ací hi ha molta costum.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Ací i en molts llocs.
¿Què importa més, qui ho diu o si allò que es diu és veritat i comprobable?

Unknown ha dit...

El problema és qur molts dels comentaris són opinions personals i no "allò veritat i demostrable".
Ho dic perquè he estat llegint algunes noticies i sobretot alguns comentaris del blog i es per a tirar-se les mans al cap.
La culpa és meua per entrar on no dec. Jajaja

La Cotorra de la Vall ha dit...

Doncs portem ja set anys i no hem tingut per ara cap demanda ni querella contra res del que s'ha publicat. No sabem això de tirar-se les mans al cap perquè ho dius.

Quant als comentaris: tampoc som dels que considerem que tot es vàlid i molts es queden per publicar.

Quant a que els comentaris són opinions personals, efectivament així és. Talment com les teues i quan diem allò "de veritat i demostrable" hauries d'entendre en quin sentit està dit: que els comentaris es refereixen a fets concrets contrastables i veraços.

Una cosa també estem segurs: si tot el que ací es deu i es publica (7.342 noticies fins ara) foren a favor del color que t'agrada, tot seria bonic i amb aplaudiment.

Anònim ha dit...

Tan fàcil que és no llegir la Cotorra. No s'obliga a ningú.
Millor llegir els lloc on els articles t'acaronen la vista i el sonen a música celestial als oits.

Anònim ha dit...

Feu molt be no canviant.