L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dilluns, 29 de juny del 2015

La piscina municipal ha obert les portes després de les obres de millora



La piscina municipal ha obert avui les portes després d’haver conclós les obres de millora general de les instal·lacions que ha suposat una inversió de 214.000 euros. 

La piscina estarà oberta tot l’estiu i durant el matí tindran lloc els cursets per a xiquets i xiquetes mentre que la vesprada es dedicarà als majors i a les activitats d’Aquagim que cada any té una major acceptació. Avui dilluns i demà dimarts són dies de portes obertes a tot el públic per seguir després amb l’horari normal per a les persones que vulguen acudir a donar-se un bany. 
 

L’ajuntament de Tavernes ha invertit sobre els 214.000 euros dins del PPOS de la Diputació en un projecte de millora dels vestidors, dutxes i serveis de la piscina, canviar el terra de la piscina per un altre, totalment antirrelliscant i reparar i sanejar les bigues del sostre.
 

A més d’aquestes obres, l’Ajuntament ha procedit a substituir i traslladar de lloc la bomba d’aigua, actualment enterrada davall del mateix vas de la piscina. Això venia donant molts problemes quan es trencava o en casos de fuites d’aigua, perquè el sistema elèctric es convertia en un perill per a la seguretats del operaris que acudien a solucionar el problema. La nova bomba i tot el sistema de depuració, així com elements elèctrics del funcionament, s’ubiquen ara en la superfície al costat dels pavellons que serveixen de vestidors.
-