L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

divendres, 26 de juny del 2015

L'aldea de Carolina Punset, portaveu de Ciudadanos a Les Corts Valencianes


La portaveu de Ciudadanos en Les Corts Valencianes, Carolina Punset, va ser ahir la "vedette" de les xarxes socials arran dels seus comentaris en el debat d'investidura de Ximo Puig.

Punset, que nomes va parlar en castellà, va dir que "recuperar" la "minoritaria" llengua valenciana en el sistema educatiu "puede ser muy emotivo, pero poco útil para encontrar un empleo" i acabava dient que "allá donde triunfa la inmersión lingüística" es torna a "la aldea" i es frena "el desarrollo personal y colectivo" de la regió.

Les seues paraules van ser objecte de comentaris i critica a les xarxes socials, arribant a estar als primers llocs de Twitter.

Vos oferim els 'tuits' més sarcàstics que arreplega "Valencia plaza"