L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 13 de juny del 2015

Assemblea de Cáritas Interparroquial



 
Cáritas Interparroquial de Tavernes va celebrar ahir l’Assemblea Anual als locals de la parròquia de Sant Pere. L’acte va estar presidit pels responsables de l’entitat en les dues parròquies, Felip Verdú i Mila Salinas, per Sant Josep i Sant Pere respectivament i va comptar amb la presencia de l’alcalde en funcions, Jordi Joan. 

L’assemblea va aprobar l’acta de la sessió anterior i va escoltar el balanç de la situació econòmica de l’any passat 2014, on destaquen els 61.283 euros en ingressos i unes despeses generals de 60.446 euros. 
 

De les xifres del balanç i que podeu consultar en la imatge que incloem, destaquen la subvenció de 18.000 euros de l’Ajuntament corresponent als anys 2013 i 2014, els 4.000 de la Fundació Amancio Orteg així com les quantitats recaptades en les diverses accions realitzades per l’entitat (Fires del llibre, festivals…) al llarg de l’any. Quan a despeses els 51.913 euros en despeses de compra d’aliments per a l’economat, dels qual nomes reverteixen com ingresos per la venta subvencionada a famílies necessitades 27.510 euros. 
 

Es va posar esment en les necessitats de l’entitat, així com en els projectes que es pensen dur a cap on destaquen el reforç escolar i l’Escola de Pares i la necessitat de reforça l’economat atés la quantitat de veïns que s’atenen i que com es va indicar ha implicat el repartiment de més de 76.000 kilos de menjar, mentre han estat més de 7.600 els que s’han aconseguit al llarg de diverses campanyes.
-