L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 29 de juny del 2015

L'expresident de la Generalitat, José Luis Olivas, detingut


L'ex-president de la Generalitat Valenciana, José Luis Olivas, i responsable de Bancaja ha estat detingut per la Guàrdia Civil acusat d'estafa i malversació. El jutge investiga la concessió d'uns crèdits bancaris per a unes operacions al Carib que s'haurien concedit sense complir els requisits pertinents. 

En l'operació han estat detingudes vuit persones més a València, Alacant, Barcelona, Palma i també Madrid, la majoria ex-alts càrrecs de Bancaja i de Banc de València.

Olivas va ser cap del Consell durant un any, del 2002 al 2003. En la seva etapa de banquer va ser president de Bancaja, del Banc de València i vice-president de Bankia.