L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

divendres, 19 de juny del 2015

La Fístula Vallkànica presenta el seu primer disc

La Fístula Vallkànika, la jove formació de Tavernes, presenta el seu primer treball després de quasi sis mesos de feina de preparació. El grup valler, format per 9 components, varen anunciar l'enregistrament del seu primer treball a desembre de 2014, a una entrevista realitzada en la seua actuació al Festivern per Pomelo TV, i ara sis mesos després ja és una realitat.

El primer treball dels nostres conciutadans porta per títol "La Fístula ja està ací" i conté nou temes originals alternant entre l'ska i regue i amb pinzellades de Balcans, tots ells en valencià. Cançons amb un missatge clar i directe, on el grup critica la situació política que actualment estem vivint, però no sols tracten temes polítics, també parlen de temes molt interessants com de la nostra infantesa i de Tavernes.

El CD ha estat enregistrat als estudis “Todo Records” on han tingut una experiència inoblidable al costat de Sergio Fuster i Andreu Todo. El primer tast serà publicat des de la pàgina de facebook del grup als pròxims dies.

Com tots sabeu, “La Fistula Vallkànica” és un dels grups que ara mateix competeix per un dels lloc que dóna l’oportunitat de participar en el Iboga Summer Festival. Podeu rezolzar el grup valler amb la votació a