L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 22 de juny del 2015

Actes per a la nit de Sant Joan


L’Ajuntament de Tavernes ha donat a conéixer els actes que se celebraran la vesprada i nit d'avui dimarts, dia 23, amb motiu de la tradicional diada de Sant Joan.

A les 20 hores, i a l’Avinguda de la Marina (davant Tourist Info) Llorenç Giménez El Contacontes contarà “Faules de Faula” històries d’animals del nostre país mitjançant els quals ens fa viatjar pel món dels contes i de la imaginació amb rialles i endevinalles. Hi ha anunciat igualment un mercat artesà en l'avinguda i per als xiquets i xiquetes jocs i tallers i una discomòbil a la zona del restaurant San Bernardo.

A partir de les 23 hores està previst un correfoc amb els Dimonis de Mislata que enguany canvia d’ubicació i es trasllada  a l’Avinguda de la Marina per tal de guanyar amb visibilitat i millorar el trajecte general. El recorregut será de la plaça del Pintor Pinazo al Camí del Mar (placeta de la barca a l’entrada) de la platja i anirà precedit per la batukada Vall Tu-Kà.

A les 00:00 hores com es tradicional, els veïns i veïnes que ho desitgen podran acostar-se a vora mar per mullar-s’hi els peus amb les ones mentre expressen un desig i a partir de les 00’30 hores i fins a les 3:30, ja del dia 24, continuarà la festa amb discomòbil a la Plaça de l’Alcudiola de la Platja.