L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.263
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.362

divendres, 12 de juny del 2015

Els alumnes de Conjunt Coral, la Jove Orquestra i la Banda Infantil de la SIUM acomiaden el curs 2014-15

Més de 150 músics es van donar cita el passat dimecres, 10 de juny, a l’auditori de la SIUM de Tavernes de la Valldigna per a protagonitzar l’audició fi de curs 2014-15 de l’Escola de Música “Mestre Arnau”.  D'ells, 111 són alumnes  d’Elemental i 72 formen part  de  la Banda Infantil, 28 de la Jove Orquestra i la resta cursen altres especialitats musicals com coral percutida (piano) i corda premuda (guitarra). 
 

La primera part de l’audició va començar amb unes interpretacions vocals, a capella, dels alumnes de Conjunt Coral dirigits pel professor Josep Crespo i va continuar amb varies composicions acompanyades per la Jove Orquestra, que va concloure la primera part de l’audició en solitari sota la direcció de la professora Júlia Romero. La segona part va ser protagonitzada per la Banda Infantil que dirigeix el professor Juan Francisco Torres.
-