L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

diumenge, 14 de juny del 2015

4 alumnes de l’IES Jaume II el Just han estat seleccionats per a participar als “Campus científicos de verano 2015” en diverses universitats



Per quart any consecutiu, un grup de quatre alumnes excel·lents de l’IES Jaume II el Just de Tavernes de la Valldigna han sigut seleccionats per a participar en els “Campus científicos de verano 2015” en diferents universitats espanyoles. 

Durant una setmana del mes de Juliol cadascun d’ells formarà part d’un grup de treball en un departament universitari i desenvoluparà un projecte científic, juntament amb estudiants dels darrers cursos dels graus i sota la direcció de professors titulars d’una determinada especialitat. Cada jove ha pogut elegir la universitat i el tema o camp d’estudi d’entre els ofertats, segons les seues preferències i la seua puntuació. Els criteris de selecció es basaren en les notes obtingudes el curs anterior, amb una ponderació major de les notes de les assignatures de contingut científic, per una banda, i de les matemàtiques, per una altra.

Els jóvens (d’esquerra a dreta en la foto), els projectes i els campus són: 

- Nuria Perez Corella: “Biotecnologia” al Campus Mare Nostrum / Univ. De Murcia.
- Laura Tur Rodriguez: “La unidad básica de la vida”, al Campus Studii Salamantini / Univ. De Salamanca. 

- Roser Pascual Egea: “La Ciencia de la Agroalimentación del campo a la mesa”, al Campus Hidranatura / Univ. De Extremadura.
i
-Daniel Cester Sala: “Conocimiento y Tic: entre todos construimos el futuro”, al Campus Bio Tic Granada / Univ. de Granada.

Aquesta extraordinària experiència de col·laboració en un projecte en equip els permetrà conéixer el funcionament del treball científic en una especialitat capdavantera de la investigació. També els pot obrir noves expectatives i els il·lusionarà a seguir esforçant-se en els seus estudis de batxillerat per tal de poder accedir al grau universitari que més els motive. 

Enhorabona i que gaudiu de l’experiència!