L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dissabte, 6 de juny del 2015

Avui s'inicia el XXIII Torneig de Futbol Base Mariano Carbó

Cadet A Tavernes UE
Al llarg d'aquest cap de setmana se celebra el “XXIIIé” Torneig de Futbol Base “Mariano Carbo” que enfronta les formacions de cadets del València CF, Llevant UD, Sporting de Gijón i la UE Tavernes com a club amfitrió. 

Avui dissabte, dia 6 de juny, es juguen els primers partits, les dues semifinals. S’inicien a les 16.30 hores amb l’enfrontament UE Tavernes i Sporting de Gijón, per continuar a les 18.30 horas amb el partit entre el Valencia CF i el Llevant UD. 

Com sol ser habitual, els dos equips que perden jugaran per al tercer i quart lloc demà diumenge, dia 7, a les 17.30 horas i la gran final entre els guanyadors d'avui dissabte serà a partir de les 19.30 hores, al qual seguirà el lliurament de trofeus. 

El Torneig de Futbol Base amb el pas del temps ha anat adquirint prestigi per tot arreu de la geografía española en comptar amb la participación dels equips cadets dels grans equips espanyols. Va ser impulsat per Mariano Carbó com a manera d’acréixer l’estima i amor dels joves en el futbol i amb el desig que fóra una eina de germanor entre els clubs que hi participen.
Portada del llibret oficial del torneig
L’edició d’enguany compta amb José Ángel Vercher com a coordinador del torneig on cal destacar la col·laboració dels pares i les empreses que el fan possible amb el patrocini. 

Com és habitual, s’ha publicat un llibret informatiu on a més de les salutacions de l’alcalde Jordi Joan i del regidor d’Esports, Josep LLácer, podem llegir el saluda del president de la UE Tavernes, Paco Armengol, del coordinador del futbol base, Salvador Gil, a més d’un extens reportatge amb fotografíes dels jugadors i dels equips de l’entitat vallera.