L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 3.984
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:70.268

diumenge, 7 de juny del 2015

VIIa Dansada Popular a Tavernes


Ahir dissabte va tindre lloc la VII Dansada Popular a Tavernes organitzada pel Grup de Balls Populars locals i amb el patrocini de l'Ajuntament. 


La dansada es va iniciar a les 7 de la vesprada amb un reconegut pel Carrer Major fins a la Plaça Major on es van concentrar tots els grups participants, entre ells el de Tavernes, Ador, Corbera, Almussafes, Alboraia i Manuel.Després la festa va continuar amb un "sarau" amb rondalla a la plaça de la Casa de la Cultura.