L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dilluns, 22 de juny del 2015

L'Ajuntament estableix un operatiu especial per a la vesprada-nit d'avui dimarts, la Nit de Sant Joan.





La regidoria de Seguretat Ciutadana, a través de la Policia Local, establirà un operatiu especial per garantir la seguretat veïna i de circulació la vesprada-nit del dimarts 23, la Nit de Sant Joan. Aquesta actuació inicia el operatiu planificat per la Policia Local al llarg de l’estiu amb motiu d’esdeveniments i actes a celebrar a la platja.


L’operatiu policial té un clar objectiu: garantir i fer compatible la seguretat ciutadana amb la celebració festiva de l‘arribada de l’estiu i la celebració dels actes tradicionals a la platja.

L’operatiu policial comprendrà diversos fronts d’actuacions:

- Avinguda de la Marina 

Cal recordar que enguany s’ha canviat la ubicació del correfoc, que se celebrarà a l'Avinguda de la Marina, i per tant la circulació quedarà restringida en el sentit d’eixida entre les 23 hores, que comença el correfoc, fins a les 00’00 hores. L’accés a l’avinguda des de l'entrada del Camí del Mar estarà oberta a la circulació de vehicles.

El correfocs finalitza cap a les 0’00 hores en la plaça de l’entrada de la platja (final del Camí del Mar). La regidoria de Seguretat Ciutadana recomana als usuaris de vehicles que accedeixen a la platja per eixa entrada que ho facen abans de les 23’30 hores per a evitar retencions i molèsties innecessàries.

- Control del botelló i circulació 
 
La Policia Local controlarà la pràctica del botelló i la conducció de vehicles sota efecte de begudes alcohòliques. S’establiran punts de regulació del trànsit de vehicles per a facilitar la circulació atés que s’espera, entre les 23’30 i les 00’30 hores, un trànsit de vehicles intens en la zona d’encreuament del Camí del Mar (carretera d’entrada) amb l'Avinguda la Marina (entrada/eixida principal de la platja). 

S'informa a la ciutadania que es podran establir controls d’alcoholèmia per a evitar la conducció de vehicles sota l’efecte de begudes alcohòliques.

Els agents controlaran la pràctica del botelló i la conducció de vehicles sota efecte de begudes alcohòliques. També vigilarà perquè la revetlla autoritzada a la platja tinga lloc amb les màximes garanties. 

- Fogueres i zona d’arena

La regidoria de Seguretat Ciutadana recorda que no es poden entrar a la zona d’arena per de fer les fogueres materials o elements que deixen claus o altres objectes que puguen tallar o clavar-se els usuaris de la platja. És recomana no accedir a la zona d’arena amb botelles de vidre, per a evitar que es trenquen i pugen tallar-se altres usuaris.

La regidoria de Seguretat Ciutadana demana prudència i civisme en les fogueres i recorda que per complir amb la tradició, no cal fer grans fogueres ni actuar de forma temerària que pot provocar lesions als usuaris. S’aconsellla a tots els veïns i veïnes que es divertesquen sense cometre imprudències.

L'agrupació local de Protecció Civil estarà present en la zona d'arena per ajuda als veïns i evitar problemes en les fogueres. A partir de les 05’00 hores està previst que entren a la zona les màquines de neteja, per tant la zona d’arena cal que estiga lliure d’usuaris.
-