L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dimarts, 9 de juny del 2015

Compromís considera una equivocació la postura presa unilateralment pel PSOE



Pasqual Mollà, representant de Compromís en la comissió negociadora, ha manifestat que els socialistes "s'equivoquen" si pretenen fer "una espècie de prova de força" com ha estat anunciar que trenquen les relacions amb la coalició.

Mollà ha assenyalat que el PSOE ha d'entendre que les coses han canviat, i que el diàleg obert i transparent, sense embuts, i la paciència formen part dels nous temps que s'han obert després de les eleccions, per la qual cosa no comparteix les seues "eixides de to".

El representant de Compromís afirma que no cal ofendre's "per la democràcia", que consisteix a "tenir plantejaments diferents". Compromís insisteix que Mònica Oltra ha de ser la presidenta d'un Consell on el socialista Ximo Puig tindria el paper protagonista de conseller en cap i exerciria una influència "molt important". Ha lamentat que només han tingut com a resposta del PSOE que Puig ha de ser president, sense plantejar res més.

Mollà ha criticat que el PSOE s'asseguera ahir en la taula de negociacions i avui anuncie unilateralmentla ruptura de les relacions, cosa que "sembla no està en sintonia amb els nous temps" i ha afirmat que seguiran plantejant el que pensen obertament.

A més, ha acusat a Puig de mentir per dir que Compromís ha demanat 4.000 milions més de despesa, quan no han demanat "ni un euro" i considera que Oltra té "molta més legitimitat" per a reclamar a Madrid més finançament. "Sembla que uns poden enfadar-se i uns altres no", ha manifestat Mollà, qui ha fet una crida a intentar trobar les qüestions que comparteixen i ha recomanat al PSOE "que entenga la nova època i que practique la mesura".