L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dissabte, 13 de juny del 2015

XVI Festa de l'Esport a Tavernes




 Ahir es va celebrar la XVI Festa de l'Esport de Tavernes en el transcurs de la qual es va distingir els equips, esportistes a nivel individual, dirigents i persones vinculades al món de l’esport, així com a les empreses que fan possible amb el seu recolzament i ajut moltes de les activitats esportives a la nostra ciutat. Cal indicar que són els clubs qui nomenen els guardonats individuals que són reconeguts en la gal·la esportiva.

La Casa de la Cultura, com es habitual, es va quedar menuda per poder acollir tots els vallers i valleres que es donaren cita a un acte que va estar presidit per l’alcalde en funcions, Jordi Joan, que va estar acompanyat pel regidor d’Esport i membres de la corporació en funcions que lliuraren els premis.

Els premiats pel Club de Bàsquet Tavernes van ser Manel Camarena Solanes, Martina Peña Tur, Enrique Gimeno Soler, Laia Almiñana Alberola, Quique Chofre Tárrega, Neus Talens Alberola, Baptiste Palomares, Míriam Beneyto Blasco, Fran Bono Gimeno, Mónica Camarena Escrihuela, Vicent Vercher Fernández, Lorena Estruch Fernández i Pablo Castillo.

Pels equips de fútbol sala de la Vall d'Alfàndec CF, Joan Castelló López y Cristian Ortiz Ramírez. 
 

Del Club de Pilota van ser Daniel Chobot, José Ferrando López, Laura Estarlich Vela, Javier Martínez Adsuar i Jordi Ripoll Almiñana. 
 
 
Pel Club de Tenis la Valldigna Richi Oltra Torres en padel i Carla Magraner Bofí i Vicent Noguera Talens en tennis.

El Club Taekwondo Tracatrà va distingir a Álex Gascón Hernández, Andreu Bufante Grau, Sandra Gimeno Soler, Minerva Salinas Bosch i Adrià Depaula Martínez.

En el Club Halterofilia Tavernes van nomenar a Jesús Primo Fernández, Jonathan Montero Expósito, Lucas Ruano Navarro, David Grau Torres, Ethan Rodríguez López i Josep Montañez Alberola.


Pel Club Atletisme La Valldigna foren Gemma Magraner Talens, Javier Pelegrí Palomares, Nerea Almiñana Peris, Alba Ortega Savall, Paula Casanova Peris, Amor Santos Juanes Meló, Juan Vercher Fons, Álex Gálvez Román, Tatiana Bohigues Mateu i Raquel Pardo Alemany. 
El Tavernes Rugby Club va distingir a Nourdine Atike Moreno, Asier Redondo Martínez, Bryan Brito Pareja, Antonio Bosch Almiñana, Álvaro Chaveli Palomares, Dylan Serrano Cruañes i Marcel Gadea Galera.

Per l’Assocacio d’Amic dels Cavalls van ser nominat Emma Peiró Iglesias, Aurora Fonseca Palomares i Isabel Manclús Cholvi.

La UE Tavernes va elegir a Carles Gimeno Peris, Álex Magraner Talens, Joel Pellicer Grau, Juan Vercher Ballesteros, Luis Guijarro Navarro, Carlos Ferrando Ferrero i José Enguix Palomares.

El Club Ciclista la Valldigna ha reconegut a Oriol Olaso Altur, Vicent Beltrán Sancho, Joan Blasco Llinares, Anna Blasco Llinares, Lidia Llácer Gabarrón, Iván Gomar Millet, Miguel Solera i Joan Llácer Gabarrón. 
 

Por part de la Penya 04 Ferracost es va distingir a Pedro Sancho Fuster.

El Centre Excursionista a Mario Armengol Sierra i Vicente Pons Garzó.

L’Athletic la Vall CF a María Merenciano Olivares, Ana Pardo Lirio i Borja Felis Cantos.

El Club Karate-Do Tavernes ha distingit a Adrián Gutiérrez Cordero, Niurka Jorge Nicasio, Neus Gutiérrez Escrihuela, Isabel Espinosa Tarrazona i Salvador Ferrando Ferrando. 
 

Del Club de Patinatge Tavernes a Sara Canet Sánchez, Aitana Franco Pardo, Celia Ausina García i Olga Vercher Sales.

El Club de Petanca Tavernes a Francisco Grau Marrades i Salvador Enguix Servà.

El Club Kitesurf a Ximo Vercher García, Joan Sancho i Marc Bosc Sifres.

En Colombicultura a Manuel Cascales Martínez i Gil Corchero Giménez. 
 

Les nominacions honorifiques foren per als equips benjamins i alevins de la UE Tavernes, campions en les seues lligues. Equipo benjamín C format per Cristian Moreno Loza, Aimar Yarza Mendijur, Ángel Ortiz Becerra, Felip Sala Alberola, Guillem Fons Vercher, Hugo Martí Magraner, Joan Sapiña Fons, Joel Grau Sifres, Lluís Ferrer Ijarro, Marc Díez Cremades, Óscar Sansaloni, Rubén Salom Borrás, Sergi Nadal Hijarro, Vicent Gómez González, Vicent Tormos Calzada, l’entrenador David Felis «Canut» i ajudant Quique Ruiz. 
 

Per l’equip alevi C: Alejandro Grau Clar, Álvaro Peris Magraner, Andreu Tru Aparisi, Adrià Gascón Magraner, Ángel Giner Hernández, Jorge Soriano Hernández, José Grau Plana, Kevin Ferrús Escrihuela, Lucas Ruano Calatayud, Luis Magraner Mifsud, Marc Felis Candela, Marios Adrián Mares, Sergi Vela Moreno, Vicent Enguix Brines, l’entrenador Francesc i ajudant Barry.

També van rebre mencions honorifiques María San Francisco Jerez, campiona d’Espanya de kárate, Adrià Gascón Magraner i Batiste Bo Magraner, campions provincials de tenis. 
 
 
També va rebre la seua distinció l’atleta Neus Sansaloni Martínez, campiona provincial aleví de 1.000 metros en pista coberta i a l’aire lliure, a més de campiona provincial de cross, guanyadora de la Cursa de la Dona a Gandia en la seua categoria i la Sant Silvestre de Tavernes absoluta. 
 

També van rebre la distinció d’honor els jugadors de bàsquet que participen en el programa nacional de talents i membres de la selecció valenciana d’aleví i infantil, Guillem Ferrando Porro y Gala Camarena Escrihuela.

Les nominacions especials foren per a Miguel Giner per tota una vida dedicada a l’halterofilia a Tavernes i les joves promeses de futbol que formen part del juvenil del Real Madrid, València CF i Llevante, Jaume Grau, Ferran Giner i Carlos Ferrando respectivament.

La menció especial per a empreses va ser a Frutas Sala Gandia SL pel recolzament a l’esport de base.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Perfecta l'organitzció. Enhorobona a la Reigidoria d'esports.