L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.044
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 23.237

dimarts, 30 de juny del 2015

El GMValldigna ha col·laborat amb el Taller Ocupacional per dissenyar rutes turístiques.




 El Grup de Muntanya Valldigna ha col·laborat amb el Taller Ocupacional de Tavernes de la Valldigna “Revalorització dels recursos Turístics i Natural”, que recentment ha dut a cap l'Ajuntament de Tavernes. 

Els membres de l'entitat valldignenca han col·laborat amb els alumnes del Taller Ocupacional en la realització de les rutes del Racó Joana, Ullals Gran i de les Penyetes i la Ruta dels Sentits, que comprén quatre dels enclavaments dels ecosistemes de Tavernes (dunar, marjal, agrari i forestal) tots ells perfectament senyalitzats amb panells explicatius també en sistema Braile. 

El GMValldigna ha fet palesa la seua felicitació a tot l'equip directiu i als alumnes del taller pels treballs realitzats, ja que entenem que aquestes iniciatives contribueixen d'una manera molt positiva en la promoció i difusió d'aquestes zones i els recursos naturals de Tavernes, i agraeix a l'Ajuntament l’aposta per poder oferir noves iniciatives turístiques als visitants i al públic en general com a objectiu de conèixer i deixar-nos sorprendre per la belleses ambientals de la nostra ciutat.


Segons la nota i fotos remeses per GMValldigna

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dubte un poc fora de lloc per si algú el sap resoldre:
Pujant al tenis, quasi a la porta, hi ha un parell de rutes marcades per a pujar a San llorenç i a les creus (molt boniques per cert). El cas es que últimament sempre que he itentat fer-les m'he trobat amb un portó tancat, es pot accedir desde el tenis pero també tenen el accesos tancats al public. He preguntat al tenis i em diuen que el motiu de que la porta estigui tancada es perque les terres que hi han darrere del portó son de l'ajuntament (per a guardar vehiculs) y algún que altre privat, i que como no accedix ningú mes pues la tanquen. Desde el tenis tampoc poden obrir perque sino se'ls omplirira el parquing de muntanyers i no hi hauria lloc per als socis. ¿Com accedir a aquestes rutes correctament marcades?

Anònim ha dit...

Em sembla un poc ostentós considerar que AJUDAR EN LA CIMENTACIÓ d'un bon grapat de pals, amb alumnes del taller per descomptat, siga COL.LABORAR EN EL DISSENY DE LES RUTES que s'han parit única i exclusivament des del Taller d'Ocupació. Tampoc res a veure en absolut eixa ajuda amb el disseny, l'elaboració i els continguts dels panells informatius, "(...)tots ells perfectament senyalitzats amb panells explicatius també en sistema Braile" diu el text, que podrien donar a entendre el text i les imatges dels cartells escollides per il·lustrar l'article.
Una falta de respecte molt gran voler aprofitar-se del treball, la professionalitat, la creativitat, l'enginy i l'esforç dels altres.
Salut!