L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.395
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 26.374

dijous, 25 de juny del 2015

L’Orquestra La Valldigna tanca la temporada 2014-15 el cap de setmana vinent amb concerts a Simat i Tavernes.



L'orquestra La Valldigna tanca el curs amb la commemoració del centenari de l'obra de Manuel de Falla "El amor brujo" que serà interpretat en els concerts que tindran lloc a Simat i Tavernes aquest cap de setmana. 

El dissabte, 27 de juny, el concert serà a partir de les 19:00 hores a l'auditori de la Societat Unió Musical de Simat, i a Tavernes ho farà a l'auditori de la Societat Instructiva Unió Musical vallera el diumenge, 28 de juny, a partir de les 12:00 hores.

L'orquestra actuarà sota la direcció de Manuel Godoy amb la interpretació com a primera part de les obres la “Gruta del Fingal Opus 26” de l'obertura “Les Hèbrides” de Félix Mendelssohn i finalitzarà amb la interpretació del “Concert per a dos violins en Re menor” de J. S. Bach, intervenint com a solistes Bàrbara Selfa i Yazmina Romero.

La segona part tindrà com a protagonista la suite orquestral “El Amor Brujo” de Manuel de Falla, com a commemoració del centenari de l'estrena d'aquesta composició (1915) i conclourà amb el pas-doble “Suspiros de España” d'Antonio Álvarez Alonso, amb la col·laboració especial de la cantaora Isabel Julve.