L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 5 de juny del 2015

La Ventolin’s Band tanca el curs 2014-15 avui divendres amb un concert.


Ventolin's Band en un actuació a la platja


La Ventolin’s Band, com cada any ençà la seua fundació, tanca el curs acadèmic amb un concert que tindrà lloc avui divendres, 5 de juny, a les 20:00 hores a l’auditori de la SIUM de Tavernes. Recordem que aquesta formació musical la integren músics veterans d’ambdós sexes i que es van introduir al món de la música a una avançada edat.

El programa que ha preparat la Ventolin´s Band sota la direcció del professor Evarist Sansaloni Vila, començarà amb el pas-doble “Ragon Fález” d’Emilio Cebrián Ruíz, seguit de “La Paloma”, habanera de Sebastián de Iradier, per a continuar amb “En er mundo”, pas-doble taurí de J. Fernández i J. Quintero.

Tot seguit s’estrenarà “Fortalesa” composta per Joaquín Brines Armengol, músic professional i professor de saxofó pertanyent a la SIUM, per continuar amb la interpretació de “La donna è mobile” fragment operístic de Giussepe Verdi, i seguir amb un altre pas-doble “Tres veces guapa” de Vicente Marí Bas, “The smoke on the wátwe” de Deep Purple que donarà pas a la interpretació de “Paquito el chocolatero” de Gustavo Pacual Falcó i acabarà amb el pas-doble “València” de José Padilla Sánchez.