L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.894
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 48.978

dissabte, 27 de juny del 2015

La residència de Benirredrà acull avui dissabte un concert de la Ventolin’s Band


La Ventolin’s Band de la SIUM de Tavernes ofereix un concert avui dissabte, 27 de juny, a partir de les 17:30 hores, a la residència de Benirredrà. Serà el primer dels què aquesta formació musical te previst dur a terme durant l'estiu de 2015.

Des què fa tres anys la Ventolin’s Band va començar aquest tipus de concerts per diferents residències de majors, amenitzant les vesprades dels residents, l'interès per comptar amb la col·laboració de la formació musical ha anat creixent gràcies al tipus de música que ofereixen ja que entre el seu repertori s'inclouen melodies de l'època de l'auditori al que es dirigeixen.